MARIA-ELISA KUUSISTO

DI, JOHDON TYÖNOHJAAJA, YRITTÄJÄ

Olen diplomi-insinööri, johdon työnohjaaja (STOry, FINOD), prosessikonsultti, työnohjaaja- ja prosessikonsulttikouluttaja ja yrittäjä.  

Muutimme perheeni kanssa Vihtiin reilu kymmenen vuotta sitten. Vihdin sijainti pk-seudun välittömässä läheisyydessä, väljä luonnonläheinen asuminen ja maine hevospitäjänä olivat keskeiset muuttoon vaikuttaneet syyt.

Työarkeni koostuu yrityksien ja yhteisöjen muutosjohtamisen tukemisesta. Muutoksen johtamisessa asioiden laittaminen aikajanalle on olennaisen tärkeää. Se mitä on nyt, ei määritä sitä, mitä voi olla tulevaisuudessa. Tällä hetkellä meidän on erittäin tärkeätä harjoittaa taloudellisesti kestävää kuntapolitiikkaa, mutta samalla kirkastaa yhteinen visio tulevasta. Samanaikaisesti on kyettävä säästämään ja suunnittelemaan tulevia kasvua mahdollistavia investointeja

Perheeseeni kuuluu myös kuusi lasta, ihan mukava aviomies ja kohtuullisen kokoinen eläinlauma. Hevoslaumamme kanssa opettelemme luonnonmukaista metsänhoitoa. Kaksi lapsistani on jo muuttaneet omilleen. Teen myös osa-aikaista väitöstutkimusta muutosjohtamisen alaan liittyen Aalto yliopistossa työpsykologian ja johtamisen laitoksella. 

Twitter    |    Facebook    |    YouTube